|
Ateş kusma ishal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EsGoSa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2023 Konum: İzmir turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 29 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2023 Saat 21:03 |
Merhaba hocam,
14 subat 2017 dogumlu kizim dun siddetli kusma yasadi, sabahtan aksama kadar kustu. Erkenden uyudu. Gece 5 gibi atesi cikti. Mudahale etmedik sabah dusmustu. Hocam bugun sabahtan beri kusmuyor ancak sizin de daha onceki maillerinizde tarif ettiginiz gibi karnim agriyor diyip ardindan afedersiniz ama kus pisligi gibi bol gazli patlar sekilde bir kaka yapiyor.Ates te ara ara cikiyor. Kakasi hep kus pisligi gibiydi azicikti basindan beri bol kaka hic olmadi. Ama siz dizanteri icin kusma olmaz dediginiz icin arada kaldik. Atesin hala cikmasi ve bu kaka sekline gore dizenteri midir? Bir de hicbirsey yemek istemiyor. Ne kadar yedirir yada ne kadar icirirsem susuz kalmaz? Istemiyorum diyor zorlamiyorum ama endiseleniyorum ondan dolayi sordum.cok tesekkurler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dizanteri degil, sakin ilac/antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|