Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sürekli olan  ateş için hangi tahliller gerekli?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sürekli olan ateş için hangi tahliller gerekli?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SMZinyet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 67
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı SMZinyet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sürekli olan ateş için hangi tahliller gerekli?
    Gönderim Zamanı: 24 Nis 2023 Saat 20:12
Hocam merhaba,bura önce de yazmışdım,1haftadan çok oğlumda ateş yine var..2gun olmadi ates,yine başladı ateşi olmaya..kendiliginden iniyor,sonra kalkiyor,en cokta akşamlar..(37,7-38,5) .Acaba hangi tahlilleri verelim..Verip size gonderelim..burada normal bir doktor yok maalesef.arada kabiz da oluyor.dis etleri de şiş ve irinli.. oğlum 21aylik,10 kilo

Düzenleyen SMZinyet - 25 Nis 2023 Saat 00:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118945
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2023 Saat 01:33
ONCE; Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan Pas tabakasi varmi/yok mu onu degerlendirin.
Bu bulgulardan biri bile yoksa, Antibiyotik gerekmez, VIRAL enfeksiyon demektir, hicbir tahlil de gerekmez...
EGER: bu degerlendirmeyi yapamiyorsaniz,  sadece"Tam Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin. 
Yukarı Dön
SMZinyet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 67
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı SMZinyet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2023 Saat 23:11
Hocam szin kilo tablosuna baktim,bilemedim oğlum çokmu zayıf..21aylik ve tam 10kilo
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118945
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2023 Saat 08:03
1 kilo eksigi var. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.