Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Acaba
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Acaba

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kızlarımın annesiyim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 460
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Acaba
    Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 23:44
Hocam merhaba 7 yaskozim bu aralar grip gibi burnu bı tikaniyo bir akiyo bugün baş ağrısı vardı siniz galiba sabah akşam 2 damla illiadin damlatti başını sarkmasini sağladım ama hala ağrıyı ibuprofen içeren coldaway şurup verdim şu an sabah geçmezse devam edelim mi gidelimi hastaneye

Düzenleyen Kızlarımın annesiyim - 29 Nis 2023 Saat 23:45
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118871
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2023 Saat 01:23
Coldaway; 6 yas alti kullanilmaz!!!! 7 yas icin ne kadar guvenilirdir, bilemiyorum!!
Ayrica; 200mg Ibuprofen yaninda, 30mg Pseudoefedrin ihtiva eder ve bu madde cocuklar icin cok zararlidir.
Bari icinden cikan bilgi formunu bir okusa idiniz!! 
Fiyati da ayri bir konu!!! Bu kadar ucuz 3 ilac bir araya gelince, en pahali ilac oluvermis.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Nis 2023 Saat 01:25
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2023 Saat 02:15
İbuforen içeren mukoza çözer diye bir yazınızı okudum yanilmiyosam ilaç va4i ewde ama sizin sayenizde kullanmamıştım . sinüzit olsa bu tedavi ise yaricakmi ağrı gwcmese gidelimi Dr a
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kızlarımın annesiyim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2023 Saat 14:12
Hocam 3,doza rağmen baş ağrısı deeam ediyo tavsiye biz varmı Dr a gitmek gerekirmi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118871
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2023 Saat 17:56
Sadece Iliadin damla kullanin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.