|
Uyuz mu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynepsena ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2023 Saat 01:11 |
Kadir bey merhaba
2,5 yaşında oğlumun bayramdan önce yüzünde alerjik gibi bir kaçtane kızarıklık oldu. Bayramdan sonra tikli gibi kaşınmaya başladı. Cikdiye götürdüm. Atomikdermatit dedi. Zytrec ve dermovate krem verdi. Şimdi duş aldırdığımda bel bölgesinde fazla olduğumu gördüm. Uyuz mu Yüzünde burnunun üstünde ve alnın da ilk çıktı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 106919 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asiri derecede cicak tutmussunuz veya giydirmisiniz!!
Uyuz ASLA; boyundan yukarisini ve iki kurek kemigi arasini tutmaz. Serin tutun, basi terlemesin, sakin takke, patik/corap giydirmeyin. Her gun banyo yaptirin.
|
|
![]() |
|
zeynepsena ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynepsena
Hocam oğlumun kızarıklıklarına sıcaktan demiştiniz ama inanın sıcak tutmuyorum. Dizlerinde., dirseklerinde olmaya başladı. Krem sürüyorum. Geçiyo gibi başka yerinde başlıyo ve kaşınıyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 106919 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bunlar; allerjik Ürtiker. Yediği bir şey dokunmuş.
Günde 1 ölçek Zyrtec şurup verin. Eğer tekrarlarsa, barsak solucanı olabilir, onu o zaman konuşuruz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|