|
Biraz moral |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2023 Saat 16:26 |
Hocam merhaba.
Biliyorum onca isinizin arasinda gereksiz bir soru ama. Kizmayin. Panik atak hastasi bir anneyim. En ufak hastaliginda anksiyete atagi gecitiyorum. Suan 38 derecede atesi var. Yeni grip basliyor. Ne yapcsgimi biliuorum. Sizi okuyorum. Fakat sakin kalamiuorum. Elim syagim buz. Hayat duruyor. Biz ne olursa korkalim. Ya da sakin kalmak icin ne soylersiniz? Bu arada dr lara guvenmedigim icin hastanelik olmaktan cok korkuyorum. Pazar yarin, acil bisey olursa acillere muhtac olmaktan yanlis bisey yapmalarindan... Lutfen bisey soyleyin... kizim 3 yas 14 kilo. Oksuruk ates hirlama var... Kolay gelsin
|
|
![]() |
|
tulayferiha ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tulayferiha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de hocam, atese mudahale etmiyoruz ya, ne kadar süre atesli kalir? Kendi kendine tüm gece düşmez ise yine de bekliyor muyuz? Atese mudahale sadece ates dusurucu degil, dus ince giydirme hic birini yapmiyor muyuz?
Tesekkur ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|