|
Göğüs pompası kullanıyor musunuz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuanabakir ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuanabakir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 May 2023 Saat 13:03 |
Merhabalar kızlar emzirme döneminde olan anneler özellikle sütlerinizi nasıl sağıyorsunuz? Göğüs pompası kullanıyor musunuz merak ettim, geçenlerde arkadaşımla konuşuyorduk bu konuyu wee baby manuel göğüs pompasını tercih ettiğini memnun olduğunu söyledi bende aldım şimdi gelmesini bekliyorum çok merak ediyorum nasıl kullanılıyor ama çok pratikmiş kullanımı ve temizliği de aynı zamanda
|
|
![]() |
|
Bilgeanne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2020 Konum: ANK Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bilgeanne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selamlar canım mutlaka sağdığın sütü bebeğine içirirken antikolik biberon kullanman gerektiğini hatırlatmak isterim biz wee baby’deki antikolik biberonu tercih ettik çok güzel bir ürün. Kolik sancıları biraz araştırabilirsiniz tavsiyemin iyi olduğunu anlayacaksınız herkes çok memnun zaten görürsünüz :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|