|
Hemogramda PCT yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
şeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 586 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 May 2023 Saat 18:11 |
Merhaba Annem 62 yaşında hemogramda PCT DEĞERİ 0.425%. PDV :17. CRP 5.55 çıktı diğer değerler normal önemli birşey var mıdır?Daha doktor görmedi sonuçları endişelendim size danışmak istedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 106919 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC normal ise hiç bir önemi yok. CRP zaten güvenilir bir test değildir.
PDV; PLT normal ise bunun da bir önemi yoktur.
|
|
![]() |
|
şeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 586 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PDV:17 Sınır değeri 1 sayı geçmiş bunun da önemi yok değil mi? İlk defa böyle bir tahlille karşılaştım şu an içim rahat sayenizde sağolun varolunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 106919 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Önemli değil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|