|
Eklem iltihabı mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
karakalem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakalem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 May 2023 Saat 22:33 |
Merhaba Doktor bey, Bu sefer sorum kendim için olacak. 1 hafta önce ateş halsizlik eklem ağrıları ile başlayan 3, 4 gün süren bir grip oldum. İlk gün sıkıntılıydi. Sonra ateş olmadı. Ama bu sabah uyandığımda dizlerimde bir gariplik vardı. Yürümekte zorlanıyorum Yürürken acıyor. Yurumedigimde hiç ağrı yok. Şimdi ise sabaha göre daha da ağırlaştı. Dizlerimi bukerken çok zorlanıyorum. Biraz şişlik ve ısınma var. Doktora gitmeli miyim? İleride daha büyük sıkıntılara sebep olur mu? Daha önceden hiç yasamadigim ve duymadığım bir olay. Eklem iltihabı mı? Ne yapmalıyım? Şimdiden çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
karakalem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakalem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşımı ifade etmemişim. Yaşım 36
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 106919 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- "Akut eklem Romatizması", çocukluk çağı hastalığıdır. Sizin yaşınızda OLMAZ.
2- Septik artrit: Olduğunda, eklem bölgesi sıcak, kızarık ve son derecde hassasdır. 3- Bazı Griplerden sonra (bilhassa Covid19'dan sonra) synovid denilen bir durum olabilir. İstirahat ve Dolven veya diğer İbuprofen (200mg) grubu ilaçların faydası olur. Günde:3x2 tablet (3x400mg) alabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karakalem
Çok teşekkür ederim doktor bey, covid olabilir Çünkü sırt ve omuz ağrılarım da oldu. O zaman ibuprofen grubu ilaclardan içeyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|