|
Yorgunluk 4 yaş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Momybaby ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2023 Saat 21:28 |
Hocam iyi akşamlar. 4 yaşında oğlum var. Bu aralar yürürken ve ya koşarken yoruluyorum deyip karnının sol tarafını ağrıyor diyerek gösteriyor. Bu ara idrara da sık çıkmaya başladı. Dün aşı vurulmuştu gece ateşlendi. Ateşi aşıdan diye düşündüm. Doktora gittik enfeksiyon olabilir aşının ateş yapmaması lazım dedi kanla idrar testi istedi. Sonuçları çıkmış. Yorumlayabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İYE: yok, zaten erkek çocuklarda OLMAZ!
Antibiyotik gereken bir durum:Yok. Anemi:Yok, Düşük gibi görünenler, "Erişkin Refrans Aralıkları" kullanıldığı için. Bazı aşılar ateş yaparlar. Bazısı aynı akşam yaparlar (DTP, KPA gibi), bazısı haftasına yapar (KKK gibi) Bazısı ise hiç yapmaz (Hepatit aşıları gibi) Gereksiz yere yapılmış tahliller.
|
|
![]() |
|
Momybaby ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teşekkür ederim içim rahatladı gereksiz yere anbiyotik yazıyorlar burda bir şey olmamasına çok sevindim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|