|
Ateşli havale |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülceeslan ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gülceeslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2023 Saat 20:19 |
Hocam oğlum 2 kez havale geçirdi. 3 yaşında. Biraz keyifsiz oluyor, uykuya dalıyor, uyandığında havale geçiriyor. Havale sonrası 36 olan ateşi havaleden 5 dk sonra birden 40 dereceye çıkıyor. Bugün yine hiçbir şeyi yokken dizime yattı. Ateşi yoktu. Uyumak istedi uyutmadım ve dakikalar içinde ateşi 40 derceye çıktı. Gittiğim doktorlar keyifsiz hisseder hissetmez ateş düşürücü vereceksiniz diyor. Bugün bile antibiyotik yazdılar. Ben ilaç vermeyen ve sizi takip eden bir anneyim. Bunun sonu yok. İnanın ne yapacağımı bilemiyorum.
Yanımda ateşölçer, ateş düşürücüyle mi gezeceğim? Bunun önlemi nasıl alınır? Pazartesi günü çocuk nöroloğuna gitmemiz söylendi. Nasıl bir yol izlemeliyiz? Kusura bakmayın lütfen.
Düzenleyen Gülceeslan - 10 Haz 2023 Saat 20:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118885 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne " ateşin", ne de "havalenin" hiçbir bir zararı YOKTUR!! Türk doktorlarının felaket tellallıklarına kanmayın.
Ateş ve Havale ile ilgili makelemi okuyun. Türkiye'de yazılan ve uygulanan saçmalılıkların da hiçbirine inanmayın. Onların tamamı; sizleri korkutup doktorlara koşmanız için yazılmıştır. SAKIN Nöroloji veya başka yerler de gitmeyin. Havale; ateş aniden yükseldiğinde gelir ve tamamen beynin kendini koruma mekanizmasıdır. Yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|