|
Hırıltı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bucus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2023 Saat 00:18 |
Hocam merhaba yaklaşık 3 - 4 aydır alerjik öksürük tarzında öksürüğüm var. Sabahları hapşırık oluyor. Öksürükle beraber hırıltı var. Afedersiniz derin nefes alınca köpek gibi hırlıyorum. Alerji hapı bilaxten ve aircomb kullandım, hırıltı ya fayda etmiyor. Şeffaf kristilaze şeklinde minik balgmlar hırıltı ya sebeb oluyor. Çıkınca biraz rahatlıyorum ama sürekli bu şekilde geniz akıntısı ciğerden hırıltı balgam devam ediyor. Göğüs dr alerjik astım dedi, alerji ilacı (kullandım) ve inhaler(kullanmadım) verdi . Size daha öncede yazmıştım perebron kullan demiştiniz, perebron da öksürüğü arttırdı ama bitmedi akıntı ve balgm sürekli devam ediyor. Ne yapsam geçer olur kurtarın beni bu dertten
Ciğer filmi çekilmişti yükleyeyim belki faydası olur(devlet hastanesinde şak şak çekiyorlar filmleri, çamaşır var yok fark etmiyor onlara) Düzenleyen bucus - 15 Haz 2023 Saat 00:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akciğerler temiz. "Röntegen çekimi" esnasında; giyinik veya soyunuk olmanız farketmiyor, zira artık kimse
Röntgene bakmıyor, ve imam bildiğini okuyor. Zaten doktorun da ne diyeceği Röntgen den de önce aynı! Her öksüren:Astım, her hırıltı:Allerji, maaşallah Türkiye'de Grip olan bir Allahın kulu yok. Yazılarımı okuyun ve kendiniz halletmeye çalışın. Bu şikayetlerle giden herkese aynı şeyler söyleniyor, aynı ilaçlar veriliyor. Yatmadan önce sıcak buhar uygulayın, başucunuza da 2 damla ColdMix damlatın. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|