|
ALT BALDIR AGRISI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2023 Saat 15:32 |
Hocam merhaba,
33 yasinda kadinim normal boy ve kiloda. Senelerdir alt baldirimda agri oluyor. Beni rahatsiz eden ama hayatimi cok etkilemeyen. Bunun icin oneriniz ya da doktor tavsiyeniz nedir? Cok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Günde 1 defa; Magnesium Citrate (Sitrat) alın.
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cok sagolun.
Peki kac gun kullanmam gerekiyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ağrı geçene kadar. Ondan sonra, gerek olduğunda.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu soruyu size ben yazmistim. Tavsiyenizle takviye aldim ve inanilmaz iyi geldi. 20 günlük takviye bitti. Simdi tekrar aldim ama baslamadim. Kullanim sikigini ne belirleyecek?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Krampların olması belirler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|