|
Kilo |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2023 Saat 22:50 |
Hocam 11 yaşındaki oğlum 158 boy 70 kilo bugun çovuk hastalıklarımna götürdüm obez kriterinde biz bakamayoz dedi ve endokrine yönlendirdi. Hocam Ramazanda bir ay tek öğün iftarla tuttu orucu. Okuldatenefüste koştu futbol oynadı bir gr bile vermedi. İnsülündirenci olabilirmi diye götürdüm kan almadı endokrine yönlendirdi orayada randevu almıyorum. Nasıl kilo verdiricem hocam bem bu çocuğa.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
15.5 yaşın boyuna sahip. Buna rağmen, 22kilo fazlası var.
Yemeklerde süt içirin. Lüzumsuz zamanlarda acıkırsa, gene süt verin. Evde tatlılar, kurabiyeler, atıştırmalık ıvır-zıvırlar bulunmasın. 1-2 ay böyle gidin sonra konuşalım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|