|
Kalıcı diş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2023 Saat 11:08 |
Hocam 5 buçuk yaşındaki oğlum alt iki süt dişleri düşüp yerine kalıcı dişler geleli nerdeyse 6 ay oldu.Normalde kalıcı dişler süt dişlerinden daha büyük olur. Fakat oğlumun kalıcı dişleri süt dişleri gibi küçük kaldı. Ayrıca süt dişleri çok seyrek birşeyler yerken çoğu zaman dişetlerinin acıdığını söyler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gönderin.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir anormallik YOK! O dişler daha büyüyecekler.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam oğlumun kalıcı üst kesici dişleri geliyor. İkiside düşmeden yerine yenisi geldi. İlk dişi çok sallandı,elimle hafifçe müdahale ettim. Diş düştü. İkinci dişte tık yok. Süt dişi yukarı doğru kaymaya başladı.
Alt yan kesici dişin birini gösterdi acıyor diye. Baktım o da düşmeden yerine yenisi gelmiş. Ama o sallanıyor. Siz müdahale etmeyin diyorsunuz biliyorum.
1-)Çocuk yemek yerken acıyor dişlerim deyip bırakıyor. Ne yapalım? Alt kesici dişlerde acıma yoktu. Kendiliğinden düşmesini bekledim. 2-)Bu çocuğun 5 dişide böyle çıktı. Neden böyle oluyor? Bizim zamanımızda hiç böyle duymamıştım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyle sacma islerle ugrasmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|