|
kötü tahlil sonuçları 6 yaş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zencefil09 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2023 Saat 16:42 |
Kadir bey merhaba
Kızım 6 yaş 19 kilo ve 119 cm Doktorumuzun önerisiyle kilo alımı da az olduğu için okul önceki çocuk paneli yaptırdık kapsamlı bir test Bir süredir zaten kızımın iç çamaşırında sarı lekeler ve akıntılar oluyordu o yüzden idrar testi de istedik Sonuçlar gelmiş ama bazı değerler korkuttu beni. Bir de siz bakarmısınız acaba referans değerler mi yanlış kolestrolü yüksek çıkmış bu yaşta çocukta kolestrol yüksek olur mu? Bir de idrarda keton pozitif çıkmış. Şeker hastalığı falan yazıyor internette çok korktuk bir de tromboistleri çok yüksek çıkmış. Keton pozitif olması idrar yolu enfeksiyonu mu demektir? Densite de yüksek tahlil fotoğraflaırnı ekliyorum |
|
![]() |
|
Zencefil09 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kilo eksiği :Yok!! 6cm boy fazlası var. Görünümü zayıf ama hiçbir önemi yoktur. İlerde manken gibi kız olur.
Kesinlikle Şeker hastası değil. ZATEN; çocuklarda, erişkinlerde olan Tip2 şeker hastalığı olmaz. Tip1 Şeker hastalığı da böyle olmaz. İdrarda şeker olmadan Keton çıkması; yakın zamanda kusmuş olduğunun işaretidir. (veya yanlış bakılmıştır) Kolesteroller yüksek. Anemi:Yok. Lösemi veya Kan hastalığı:Yok. Kan tahlilini BAŞKA bir yerde, mutlaka en az 8 saat aç kaldıktan sonra yaptırıp bana yazın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Eyl 2023 Saat 19:52 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zencefil09
Kadir bey merhaba
Bize 10-12 saat açlıkla gelin demişlerdi ama biz biraz 12 saati geçirmiştik gittiğimizde. 13-14 saatlik açlıkla bakıldı. Akşam 9 da yemişti en son sabah 11 de yaptırabildik tahlili. Yani açken bakıldı 1 senedir hiç kusmadı, ben diğer bu konudaki bütün yorumlarınızı okudum kusmada keton çıkar yazmışsınız ama benim kızım hiç kusmadı Kolestrol neden yüksek olur bu yaşta peki? Neyi yanlış yapıyoruz ya da ne yapmamız lazım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz DEĞİL! Laboratuvar yanlış sonuç(lar) vermiş olabilir, o yüzden başka yerde tekrarlatın dedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|