|
4 aylık bebek grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifsen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2023 Saat 11:10 |
Merhaba kadir bey. İyi çalışmalar. 5 yaşındaki kızım öksürük burun akıntısı ve karın ağrı yaşadı. Korumaya çalışsam da 4 aylık bebeğime geçti sanırım. Sürekli ağlıyor burnu su gibi akıyor gözleri kızarmış yaş akıyor durduk yere. Ballı limonata tarzında veriyorum 4 aylık bebeğime . Ölçüleri nasıl olmalı. Dhaa minik olduğu için fazla verip zarar vermekten korkuyorum biraz. Limon su bal ölçüsü. Bol bol emziriyorum bide başka yapicak bir şey var mıdır. Teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
elifsen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebeğimde öksürük de var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108587 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Limonata tarzında vermenizin bir zararı olmaz. Bildiğin "Limonata"! Aynen annenizin evinde yaptığınız gibi.
Ayrıca; Serum Fiz ve ColdMix kullanın. ara ara sıcak buhar uygulayın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim. Peki 5 yaş kızım için iliadin kullanacağım bir çok çeşidi var sanırım hangisini temin etmeliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108587 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Pediatrik DAMLA" olacak. Damla bulamazsanız, spreyi damlalıklı başka bir şişeye boşaltıp kullanın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|