|
4 kez gecirilen havale |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yskyz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2023 Saat 22:22 |
Merhaba hocam. 15 aylik kizim bu zamana dek 4 kez havale gecirdi: - 1. havalesi 1 yaş aşısi olduktan sonra (gozler kaymadi, yerde yatiyo sekilde inliyordu ve kucagima aldigimda kendini salmisti, kendinde gibiydi) - 2. Ve 3. Havale tatilde yine ateşi ciktiktan sonra (gozler kaydi, kasilma, kendinde degildi) - 4. Havalesini ise yine hasta oldugu bir donemde atesi ciktiginda gecirdi (gozler kaydi, arkaya dogru kasildi, kendinde degildi) hepsi 5 dk icinde gecti. Benim (anne) havale gecmisim var, bebekken gecirmisim ve sonrasinda atesli olmasina ragmen antiepiletika verilmis maalesef. Bundan sonra bebegim ateslendiginde havaleyi onlemek icin nasil bir yol izlemeliyiz? Soguk tatbik yapmamali, ates dusurucu vermemeliyiz eski mesajlarda okudugum kadariyla. Mudahale etmeden atesin gecmesini mi beklemeliyiz? Havale gelecekse gelecek diye mi dusunmeliyiz? Havale onleyici kullanmak istemiyoruz… Tesekkur ediyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108587 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İsterse 44 defa geçirsin. SAKIN Türk doktorlarına aldanıp da ilaç filan başlamayın.
İlk sayfada; Yazarlar kısmındaki makale listemden: "ateş ve Havalenin Tedavisi" makalemi okuyun. SAKIN Ateş ve Havale konularında Türk doktorlarının HİÇBİRİNE inanmayın.
|
|
![]() |
|
Yskyz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eyl 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ediyorum. Havale hakkindaki 115 sayfalik butun eski mesajlari ve makalelerinizi okudum. Bizi bilgilendirdiginiz ve icimize su serptiginiz icin size minnetarim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|