Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4 kez gecirilen havale
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

4 kez gecirilen havale

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yskyz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yskyz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 4 kez gecirilen havale
    Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2023 Saat 22:22

Merhaba hocam. 15 aylik kizim bu zamana dek 4 kez havale gecirdi:

- 1. havalesi 1 yaş aşısi olduktan sonra (gozler kaymadi, yerde yatiyo sekilde inliyordu ve kucagima aldigimda kendini salmisti, kendinde gibiydi)

- 2. Ve 3. Havale tatilde yine ateşi ciktiktan sonra (gozler kaydi, kasilma, kendinde degildi)

- 4. Havalesini ise yine hasta oldugu bir donemde atesi ciktiginda gecirdi (gozler kaydi, arkaya dogru kasildi, kendinde degildi)

hepsi 5 dk icinde gecti. Benim (anne) havale gecmisim var, bebekken gecirmisim ve sonrasinda atesli olmasina ragmen antiepiletika verilmis maalesef.

Bundan sonra bebegim ateslendiginde havaleyi onlemek icin nasil bir yol izlemeliyiz?

Soguk tatbik yapmamali, ates dusurucu vermemeliyiz eski mesajlarda okudugum kadariyla. Mudahale etmeden atesin gecmesini mi beklemeliyiz? Havale gelecekse gelecek diye mi dusunmeliyiz? Havale onleyici kullanmak istemiyoruz…

Tesekkur ediyorum

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 108587
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2023 Saat 09:18
İsterse 44 defa geçirsin. SAKIN Türk doktorlarına aldanıp da ilaç filan başlamayın.
İlk sayfada; Yazarlar kısmındaki makale listemden: "ateş ve Havalenin Tedavisi" makalemi okuyun.
SAKIN Ateş ve Havale konularında Türk doktorlarının HİÇBİRİNE inanmayın. 
Yukarı Dön
Yskyz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yskyz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2023 Saat 09:54
Tesekkur ediyorum. Havale hakkindaki 115 sayfalik butun eski mesajlari ve makalelerinizi okudum. Bizi bilgilendirdiginiz ve icimize su serptiginiz icin size minnetarim.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2023 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.