|
Crp yüksek ligi ve antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2023 Saat 23:07 |
17 aylık kızım var hocam. 12 kg 84 cm. Dün gece atesi çıktı huzursuz oldukça ilaç verdim düştü. Doktora gittik sonuclar bunlar crp çok yüksek dedi. Antibiyotik verdi .
Muayenede boğazında kızarıklık var poposuna da bakti pişik var el ayak agiz hastaligindan suphelendi. Gecen hafta size abisi için yazmıştım kasintili kabartma si vardi siz su çiçeği demiştiniz acaba şimdi de kızım geçiriyor olabilir mi?
|
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 542 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Viral enfeksiyon geciriyor.
CRP ile dunyada bir tek salak doktorlar is yaparlar. CRP, her turlu enfeksiyonda, viral enfeksiyonlar dahil ve her turlu hucre yikimi olan durumlarda yukselir. Pratik olarak hicbir anlami yoktur! Meslek hayatim boyunca hicbir hastamdan istemedim. Tamamen sarlatan doktorlarinin tercih ettikleri bir yontemdir. Sakin antibiyotik baslamayin. Grip gibi takip edin. Yazilarimi okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam gece kusmaya başladı ne yapmak lazım ilaç olarak ne verelim peki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN ilac vermeyin, arkadan ishal gelecek.
Konu ile ilgili yazilari okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam antibiyotik kullanmadık ama calpol verdim 2 kere sanırım karın ağrısı oluyordu. Ve ishal de başladı kusma ve ishal var hicbirsey yemiyor su bile icemiyor öğürüyor hemen. Anne sütü vermeye çalışıyorum ama çok olmasa da biraz içiyor yine de.
Hocam aynı belirtiler bende de başladı bulaşıcı mi bu? Cocuk içim ve benim için ne onerirsiniz en azından biraz rahatlamak için. Calisiyorm yarin ise gitmem gerek
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mikroskopik de olsa, etrafa bulasabilmis kakasini yerseniz bulasir! Insandan insana Grip gibi bulasmaz!!
Insan-->Gida-->Insan seklinde bulasir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|