|
kolay morarma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gizemkurt ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Tem 2022 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gizemkurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eki 2023 Saat 18:01 |
hocam merhaba.kizim 7 yasinda. gectigimiz cuma gunu okuldan geldiginde gobeginin yan kisminda (oradaki kemige legen kemigi deniyor sanirim, o kemigin ustune denk gelen yerde) bir morluk vardi, epey koyu mor bir renk ve ceviz buyuklugundeydi. onceki gun boyle bir morluk olmadigina eminim, belli ki cuma gunduz okulda bir yere vurmus, nereye nasil vurdugunu da hatirlamiyor, cani acimamis fakat buna ragmen bu kadar kisa surede bu kadar hizli sekilde koyu mora donmesine sasirmistim. sonra da dun okuldan geldiginde dizinde bu sekilde bir morluk olunca maalesef biraz telasa kapildim. yine 1 gun icinde, nereye vurdugunu hatirlamiyor ve yine cevizden biraz buyuk ve epey koyu mor. cocugun bugune kadar kan hastaligi vs. hic bir sikintisi olmadi, hatta 2 hafta once baska bir sey icin kan testi yapilmisti, trombosit degeri normal. beni korkutan sey bu kadar kolay morarmasi oldu, nereye vurdugunu bile hatirlamadan ust uste iki defa boyle olunca size danismak istedim. surekli goturdugumuz doktora yazdim, aptt ve ptz testlerini yapalim bir ara demis. gerekli midir bunlar? tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 119225 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sey gerekemez, kan hastaligi degil.
Cok merak ediyorsaniz, sadece "Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Eki 2023 Saat 01:09 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|