|
Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 342 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2023 Saat 23:08 |
Hocam merhaba 3 gündür alt ön iki dişimin diş eti kısmından itibaren ağrı oluyor. Ara zonklama şeklinde çok hassas. Dişçi diş eti uzmanına yönlendirdi. Bende düşük ve doğum zamanlarında tiroid problemi oluştu. Eğer uzman diş filmi isterse bunu çektirmem tiroid sağlığım için bir olumsuzluk oluşturur mu ? O bölgeyi etkileyen bi şey mi? Yaş 31
Düzenleyen NagihanKY - 28 Eki 2023 Saat 23:08 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dis tasi yapar! Dis taslarinin temizlenmesi gerekiyor. Film; bir zarar vermez.
|
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 342 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam diş taşları da varmış onların da temizlenmesi gerek dedi doktor yine de bir diş eti uzmanı görsün dedi aynı zamanda. Aşırı ağrı oluyor. Bişey yiyip içerken hava bile gelse ağrı yapıyor. Film isterse bir zararı olur mu diye endişelenmiştim size bir danışmak istemiştim bu yüzden.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|