|
Hpv hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Frozen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2023 Saat 18:43 |
Hocam merhaba, hpv asısı ücretsiz olacak denildi. 10 yastan itibaren öneriyorsunuz bliyorum.
1) Üst yaş sınırı var mı ? 2) babam 57 yasında vurulablir mi önerir misiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
57 yasinda hala "capkinlik" pesinde kosuyorsa, dusunulur!
|
|
![]() |
|
Frozen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam olur mu, bu asıda yas sınırı var mı onu ögrenmek istedim hem kadınlarda hem erkeklerde. Babamın bir tane stendi var. Kulaktan dolma bilgilerle değilde size sormak için yazdım.
Bazı kanser türlerini önlüyor diye okudum merak ettim.
Düzenleyen Frozen - 05 Kas 2023 Saat 11:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kanser ONLEMIYOR!!!! Bunu size hangi salak soyledi!!!
Kansere donusebilecek, Papillomalari onluyor!! Yani once; cinsel temas ile, Papilloma olacak, ondan sonra bazi kimselerde bunlarin bir kismi kanserlesecek. SAKIN Turkce saglikla ilgili yazilari okumayin. Boye salakliklari en cok bu yazilari yazanlar yapiyorlar! Bu yasa gelmis, TEK esli ciftlerde HPV asisi gerekmez. 20 sene evvel, bu asilar Turkiye'ye ilk geldiginde, basta Kadin-Dogum doktorlari (sirf hasta azalacak diye) bu asinin aleyhinde konusuyorlardi! Ne oldu ise, gunumuzde pek bir ragbete bindi. Bu asi; bilhassa 10 yasini gecmis kizlarda yapilmasi uygundur. "Yaramazlik" yapan bekar erkeklerin de ilerdeki eslerini korumak icin, asi olmalari faydalidir. Ileri yaslarda, dul kalmis, "yaramazlik" yapan kadin ve erkeklere de faydalidir, bunlarda yas siniri yoktur. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok teşekkür ederim. Gercekten size sormadan olmuyor hocam. Şuan ücretsiz olacak söylentisi var bilen bilmeyen vurulmak istiyor. İyi ki sormusum. Emeğinize saglık.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onlari dikkate almayin, beles tabut bulsalar; olurler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|