|
Geçmeyen oksuruk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Kas 2023 Saat 10:03 |
Hocam bir aydır 5 buçuk yaşındaki kizimda gecmeyen bı öksürük var zaman zaman balgam kusma var.saglik ocagina götürdük.dr cigerlerinde biraz hırıltı var.bronsit vs yok dedi.erdobil ilacini verdi günde yarım ölçek 2 kez içmesini balgami sokmesi icin.genel durumu iyi sizce ne yapmaliyim
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109929 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sicak su buhari uygulayin. Ilac? Zararsiz. Verebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilaç kullanabilirsiniz diyince gönül rahatlığıyla verdim.bugun kontrolü vardı Dr çağırmıştı.cigerlerini dinledi. Hırıltı çoğalmis diye antibiyotik verdi.biz almadık ilacı.oksuruk gündüz yoktu.aksam az oksurdu.ciger röntgeni çektirmemizi istedi sağlık ocağında ki dr.bana çok gereksiz geldi.siz ne dersiniz bu duruma
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109929 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cocugun durumuna bakin, kosup-oynuyorsa, gerek yok.
Atesi yoksa; gerek yok. Hirilti, BUTUN Griplerde, hastaligin iyilesme safhasinda akinin koyulasmasi ile OLUR! Hicbir onemi yoktur. Kontrola cagirmasindan belli, basiniza corap orecek!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|