|
Teşekkür mesajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 581 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2023 Saat 17:18 |
Size yaklaşık 7-8 ay önce yazmıştım hocam tırnağımı bir yere sıkıştırmıştım.4doktora gittim hepsi farklı bir şey söyledi ve en son gittiğim doktor mantar olduğunu ve vereceği
ilaçları kullanmazsam geçmeyeceğini söyledi.Verdiği ilaçların içeriği karaciğere ciddi hasar verecek türdendi.Size yazdım ilaçları kullanmayın zamanla düzelecek demiştiniz.Hiç bir şey kullanmadım bekledim ve tırnağımda hiç bir şey kalmadı.Allah razı olsun sizden hocam.Allah bizi bu tip kendini doktor sanan insanlardan korusun.Resimleri de ekliyorum yaşayan birileri olursa yol gösterici olur belki |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109929 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geri donusunuz icin tesekkur ederim. Maalesef, Turk tibbi bu gibi doktorlari peydahliyor! Eskiden de boyle
idi ama, son 15 sene tam dibe oturdu.
|
|
![]() |
|
zeynep82 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 581 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bizi ilk yönlendirmeniz değil.Çocuklarımızı sizin vesileniz ile ilaçsız büyüttüğümüz gibi biz anne babaları bile defalarca yanlış yoldan çevirdiniz.Ben 10 gün boyunca ağrıdan kıvranırken kaç kere acillik oldum hepsi idrar yolu enfeksiyonu deyip antibiyotik verdi size yazdım taş düşürüyorsunuz dediniz ki ben bu yaşıma kadar hiç taş düşürmedim.En son tomografi çekildi ve taş varmış pardon dediler.Çevremde kimseye inandıramıyordum sizin söylediklerinize.Çocuk doktoru ne anlar dediler.Çünkü öylesine gözleri kör olmuş ki doktorların söylediklerine,koşulsuz kabul edip avuç avuç ilaç içtiler ama inandıramadım dediklerinize.Akıl burada devreye giriyor sanırım.Tekrar söylüyorum iyi ki varsınız.Rabbim ömrünüze bereket versin
|
|
![]() |
|
kubkub ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 219 |
Keske bir topikte tesekkur icin acilsa sizin icin. Yada begen tusu olsaydi. Genelde ilk mesajimda tesekkur ediyorum, tekrar mesaj olmasin diye.
En az 10 yildir takip ediyorum sizi Kadir bey. Gereksiz cogu ilaci hem kendimiz hem cocuklarimiz tuketmedi sayenizde. Ve hep icimizi rahatlattiniz.
Allah razi olsun sizden |
|
![]() |
|
OzgurunBabasi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OzgurunBabasi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu hayatta en önemli şey bence hiç tanımadığın bir çocuğa ve ailesine iyiliğinin dokunması. Herșey gönlünüzce olsun. İyi ki varsınız hocam.
|
|
![]() |
|
catwalk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 130 |
Kesinlikle öyle.önce büyük kızım,sonra küçük kızım.sizin sayenizde ilaçsız ,paniksiz,sağlıkla büyüyorlar.var olun Kadir hocam.hakkınız ödenmez🙏🏻
Düzenleyen catwalk - 21 Kas 2023 Saat 01:25 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|