Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip aşısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip aşısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nusya Ela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip aşısı
    Gönderim Zamanı: 20 Kas 2023 Saat 21:24
Merhaba Kadir Bey kızım 10 oğlum 7 yaşında geçen yıl ilk grip şısını oldular iki yarım doz şeklinde  vuruldular. Bugün tekrar vurulmaya gittik Doktor tam doz vurulmalarını 4 hafta sonra tekrar 1 doz vurulmalarını söyledi. Ben ilk yıl yarımşar doz sonraki yıllar  1 kere tam doz vurulur diye biliyordum.   Şimdi tam doz vurdurdum. Sizce 4 hafta sonra bir  aşı daha vurdurmalımıyım ? Aşımızın adı F ile başlayan bir aşıydı adını hatırlayamadım. Çok sağolun.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 109929
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2023 Saat 02:07
SAKIN inanmayin Turk doktorlarinin hicbir asi hakkinda en ufak bir bilgileri dahi YOKTUR! 
Bu sene Tek ve tam doz Grip asisi olsunlar. Fluarix olmali. 
Yukarı Dön
Nusya Ela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 30
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nusya Ela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2023 Saat 08:56
Tek doz şeklinde bir tane vurulduk. Çok sağolun 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2023 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.