|
Grip aşısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nusya Ela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kas 2023 Saat 21:24 |
Merhaba Kadir Bey kızım 10 oğlum 7 yaşında geçen yıl ilk grip şısını oldular iki yarım doz şeklinde vuruldular. Bugün tekrar vurulmaya gittik Doktor tam doz vurulmalarını 4 hafta sonra tekrar 1 doz vurulmalarını söyledi. Ben ilk yıl yarımşar doz sonraki yıllar 1 kere tam doz vurulur diye biliyordum. Şimdi tam doz vurdurdum. Sizce 4 hafta sonra bir aşı daha vurdurmalımıyım ? Aşımızın adı F ile başlayan bir aşıydı adını hatırlayamadım. Çok sağolun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109929 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN inanmayin Turk doktorlarinin hicbir asi hakkinda en ufak bir bilgileri dahi YOKTUR!
Bu sene Tek ve tam doz Grip asisi olsunlar. Fluarix olmali.
|
|
![]() |
|
Nusya Ela ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 30 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nusya Ela
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek doz şeklinde bir tane vurulduk. Çok sağolun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|