Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızıl Hastalığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kızıl Hastalığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Merve Gizem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Merve Gizem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2024 Saat 14:15
Hocam tekrardan Merhabalar, bir ay kadar önce yine yazmıştım size şimdi tekrardan rahatsız ediyorum ama oğlum yine yutkunanamama şikayetiyle uyandı boğaz kızarık epeyce şiş ve damağa doğru da benekleri var ama ateş yok,pas koku var. Hastaneye götürmedim ateşi olmadığından evde takviye ediyorum d vitamini ve c vitaminiyle birde iburamin verdim ağrısı olduğu için. Bukadar sık boğaz ağrısı olan bir çocuk için bademcikleri aldırmak veya traşlatmak tavsiye edilir mi? Ben şimdi doktora götürsem hemen ameliyat diyecekler biliyorum ama sizin gibi kıymetli hocalarımızın fikri daha mühim.saygılar hocam

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117630
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2024 Saat 19:15
SAKIN bademciklere el surdurmeyin! 
Kabahat bademciklerde DEGIL KI! Bademcikler, birer Lenf bezi olup, mikrop bulastiginda; mikroplari uzerlerine
 cekerek, onlari yok ederler ve onlara karsi antikorlar hazirlarlar!!
SAKIN Turk doktorlarina inanip da bademciklerini aldirmayin! Hastalik yapan; mikroplardir!! Bademcikler
 DEGIL!
Sirf sizi dolandirabilmek icin, " - Bademcikler Kalp Hastaligi yapar!" diye yalan soylerler!! 

Yukarı Dön
Merve Gizem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Merve Gizem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2024 Saat 20:21
Peki hocam çok sağolun sırf bunları duymamak için doktora götürmüyorum şuan oğlumu. Çünkü aynısını küçükken bana yapmışlardı alındı bademciklerim. Takvilerle iyileşmesini mi beklemeli? Her ay antibiyotik de kullanmak istemedim açıkçası. Maalesef bizi doğru yönlendirecek birini bulup içimiz rahat doktora gidemiyoruz😞
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117630
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2024 Saat 02:26
Takviye diye bir sey yok!! Sizi dolandirmaya calisiyorlar! 
Vitamin D ve C eksikliginde, gene ayni oranlarda Atesli hasta olursunuz, ama eksik olanlarda hastalik daha
 agir seyreder. 
Bol miktarlarda C vitamini alarak, Gripleri onleyemezsiniz. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Şub 2024 Saat 02:27
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.