|
Tahlil sonucu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozgeglrr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ara 2023 Saat 19:35 |
Merhaba hocam size daha öncede yazmıştım oğlumun şekeri düşük çıkıyor diye bizi endokrine yönlendirdiler birsuru genetik test yapıldı onlar daha çıkmadı ama bu testlerin sonucu çıkmış CK 224 HDL kolesterol 88 bu iki değer referans dışı görünüyor bu sonuçlar nasıl acaba hocam
|
|
![]() |
|
ozgeglrr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlış yazmışım hocam metabolizma bölümüne yönlendirdiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kabahat sizde!!! Bunca senelerden beri Turk doktorlarinin ne kadar cahil olduklarini anlatiyorum!!!
Cocuklarin aclik kan sekeri degerleri eriskinlerden farklidir ve hatta her yas icin bile farklidir. Prematurelerde : 20-60mg/dl Yeni dogan da : 30-60 1 gun sonra : 40-60 Cocuklukta : 60-100 degerleri arasindadir. Sakin bu salaklarin onerileri ile, Metabolizmaya filan gitmeyin, cocugunuzun canina okurlar! O salak doktora da benim yazimi hakaretlerimle birlikte iletin. |
|
![]() |
|
Hocam biz metabolizma bölümüne gitmiştik zaten sonuçlar çıktı sonuçların kötü olduğunu anomali olduğunu söylüyor ne çıktı diyorum söylemedi parmaktan Kuru kan alınmışti... acaba size sonuçları atsam bakabilir misiniz ne olduğunu da söylemedi çok endişeliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ugrasmayin. VE SAKIN TURK doktor akli ile is yapmayin!
Cocuk kan seker seviyelerini dahi bilmeyecek kadar cahillerdir.
|
|
![]() |
|
Hocam glukoz tok karnına 78 çıkmış bugün yapılan testte düşük diyorlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|