|
Öksürük nöbeti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fts-gks ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2024 Saat 14:39 |
Hocam merhaba takip ettiğim bir prof geçenlerde şöyle bir yazı paylaştı: “ Solunum yollarının virüslerle enfeksiyonunu takiben ortaya çıkan, geceleri ve yatar durumda artan, öğürtü ve bazen kusmaya, yaşlı kadınlarda idrar kaçırmaya sebep olan, günlerce-haftalarca süren, sinir bozucu kuru öksürük nöbetlerinin sebebi bronş hiperreaktivitesi yani bronş aşırı hassasiyetidir. Ben bu klinik tabloya İstanbul Bronşiti adını vermiştim.
Meraklılar googl'a bu kelimeyi yazarlarsa bununla ilgili yazılarıma ulaşabilirler.” Tedavi olarak da “İstanbul Bronşiti’nin temel tedavisi sprey şeklindeki kortizon ve ağız yoluyla alınan yeni kuşak antihistaminiklerdir. Bu ilaçlar, hastalık belirtileri tamamen geçmiş olsa bile en az 2-3 ay süreyle kullanılmalıdır.” benim oğlumda da bir süredir öksürük nöbeti oluyor bu yapıyı görünce de tedirgin oldum ve sizin de fikrinizi almak istedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ahmagin teki!!! Allahin geri-zekalisi!
Kendi verdikleri ilaclarla bu durumu yaratiyorlar. Oksuruk oldugunda; TURK doktorlardan uzak durun. Sakin o sahtekara inanip da; Kortizon, antihistaminik ve bilhassa Ventolin VERMEYIN. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun! "Istanbul Bronsiti "imis!! Hic merak etmesin, ayni sahtekarliklar butun Turkiye sathinda uygulandigi icin, ona (sozum ona) "Turkiye Bronsiti" demek daha dogru olur. Oksuren HER hastaya kortizonlu spreyler vererek sagladiklari "sahte" iyilik hali ile halki dolandiriyorlar! Saglik bakanligi mi??? Kendi hastane zincirleri bu sekilde para kazaniyor!! Ananizi open KADI, kimi kime sikayet edeceksiniz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|