|
Akıntılı kulak enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ali.Uraz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2024 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2024 Saat 18:38 |
hocam iyi günler. 1,5 yaşında bir oğlum var. 2 hafta önce kulak akıntısı oldu, yastığa iz yaptı sarı sarı, huysuzluğu ve ateşi yok diye 2 gün bekledim. 3.gün 1-2 damla kanlı akıntı gelmiş, kulağında kurumuş, uyanınca gördüm. bu sefer direk doktora götürdüm. Doktor kulaklarında sadece kızarıklık var enfeksiyon başlangıcı dedi antibiyotik ve damla verdi. Bir gün daha takip ettim, akıntı geçti, çocuğun huysuzluğu da o yüzden hiç ilaç vermedim. Ama dün banyodan sonra çocuğun yoğun akıntısı başladı. 5-10 dk bile o kulak tarafına yatsa hemen yastığa sarı sarı akıyor, ıslanıyor. kulak ve çevresi kabuk tutuyor. Huysuzluk biraz var, ateş yok, ama kulağıyla çok oynuyor. Açıp kapatıp sanki duyup duymadığını test eder gibi. hemen götürdük doktora. İki kulaktada enfeksiyon var dedi. Orta kulak. Akıntı olan kulak için zarı çatlamış dedi. Antibiyotik ve damla verdi. Damlayı sadece akan kulağa damlatacaksınız dedi. Diğeri orta kulakta o antibiyotikle geçecek dedi. Zimaks ve suprogut plus. Sizce ne yapmalıyım? Damlayı kullanayım mı yoksa sadece antibiyotiğimi vereyim? Hırıltısı da var 2-3 gündür geniz akıntısı.
Düzenleyen Ali.Uraz - 16 Oca 2024 Saat 18:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, agrili kulaga NE damlasi olursa olsun DAMLATMAYIN!! Bunlar size kurulan tuzaklardir! Bu konu ile
ilgili Forum ve Makeleleri okuyun. Butun ilaclari kesin ve sadece anlattigim gibi Iliadin damla kullanin. Soylediklerinin tamami palavra! Insallah kulaga damla yapmamissinizdir.
|
|
![]() |
|
Ali.Uraz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2024 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok hocam hiç bir şey vermedim sizden cevap bekledim. Antibiyotiği vermeyi dğşündğm sadece bir kaç mesajınızda akıntı varsa ya da ateş o zsman antibiyotiği verin diye. Kulağı baya akıyor kulağının etrafında kuruyup kabuklanıyor yastıklar hep sarı sarı lekeleniyor o derece yani. Antibiyotiği de mi vermeyim hocam? Sadece iliadin mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, sadece Iliadin damla kullanin, gelen akintiyi da nemli bir kagit pecete ile silin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|