|
Balgamli öksürük ve burun tıkanıklığı kulakta sıvı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dilekk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Oca 2024 Saat 22:39 |
Hocam merhabalar benim oğlum 4 yasinda surekli atessiz balgamli öksürük burun tıkanıklığı gibi sorunlarla Uğraşıyoruz ayrıca geniz akıntısı ve kulakta sıvı birikimi var en son macrol antibiyotik kullandı fakat sıvı birikimi geriledimi bilemiyoruz en ufak bir üst solunum yolu hastaliginda ilk olarak kulak etkileniyor kulak enfeksiyonu denip antibiyotik veriliyor düzeliyor fakat tekrarlıyor suan yine balgamli öksürük ama çok yoğun değil hafif burun tikanikligi var serum fizyolojik ve nazofix fis fıs kullanıyorum 3 ay kullanmam soylendi aynı zaman da 2 yıldan fazladır da alerji ilacı surekli olarak kullanıyoruz kbb ye gittiğimizde operasyona gerek olmadığı soylendi kulak için ama ne yapacağımıda şaşırdım artık ayrıca uyuduğunda ense arkasi ve baş kısmında surekli terleme mevcut sizce altta yatan sorun nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118946 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotikleri kullandiginiz icin, sik hastalik olacak.
Nasofix, Saf KORTIZON!!! Sizlere; Antibiyotikler, Allerji ilaclari ve Nazofix gibi kortizonlu ilaclar, KASTEN veriliyor... Durum daha da kotuye gidecek ve ilaclardan bikar hale geleceksiniz, siz "ameliyati" ister hale geleceksiniz. SAKIN bu soytarilar kanmayin, yazilarimi okuyun ve bir daha da bu sikayetler icin, ASLA Antibiyotik, allerji ilaclari ve kortizonlu spreyleri kullanmayin.. Bunlarin tamami TUZAK! Yazilarimi, bilhassa Forum ilk sayfasindaki; "Tesekkur ve 1 senelik tecrube" yazisini okuyun. Resmen dolandiriliyorsunuz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|