|
Hayata dair (airfreyer ve sodyum benzoat) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yeltun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Oca 2024 Saat 19:39 |
Sayın hocam selamlar.. işin içinden cikamayip danışmak istedim. Avrupa da airfreyer hakkında ne düşünülüyor zararli midir Türkiye de son zamanlarda kansere neden olduğu söylemleri arttı kullanmayı bırakmak mı gerekir sizce.
Bir de içerisinde koruyucu sodyum benzoat olan gıda tüketiminden hemen sonra sase katkisiz koruyucusuz c vit kullanmak beden içerisinde benzen oluşumuna neden olma ihtimali var midir cocuklarda.. Yoksa bu ikisinin dışarıda birleşimi sonucu mu risk doğuyor mesela meyveli maden suyunda bulunan sodyum benzoat ve c vit gibi. Şimdiden sonsuz teşekkürler..🙏
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119034 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- AirFryer lerin hicbir zarari yoktur.
Simdiye kadar Turkiye'ye yeni bir sey geldiginde; hangisine, " KANSER YAPMAZ"!!! dendi ki? Zamaninda, naylon kadin coraplari geldiginde bile "kanser yapar" dediler... Siz; disardan geleneleri serbestce kullanin. Esas korkulacak esyalar Turk imalati olanlardir, onlardan uzak durun. 2- Sodium benzoat vucutta parcalanma sonucunda; Benzoik alkol'e donuserek parcalanir. C vitamini ile en ufak bir alakasi yoktur. "Benzen olusumu"??? Cok asiri komik!! Kesin Turk Prof. icadidir.
|
|
![]() |
|
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hala polyester kumaşlar kanser yapar demeye devam ediyolar daha bugün haberlerde izledim neymiş polyesterler kanser yaparmış plastik olduğu için hatta solunum yolu ile sürekli plastik kokladığımız için zararlı imiş proflar diyor bunu :))
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119034 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Derler!! Dogru durust bir bilgileri, ilimleri YOK! Sirf onemli gorunmek icin, boyle alakasiz konulari sanki buyuk bir ilmi calism imis gibi halka yuttururlar.
1- Jiklet ile Sakiz arasindaki farki bilmezler, "Yuttugumuz sakizlar nereye gidiyor?" diye ahkam keserler. 2- Suyu ayakta icin, yer cekimi ile mideye iner derler, Zurafalar, dereden nasil su icer bilmezler. 3- Kac turlu Klima vardir bilmezler. Hangi tipi, "Lejyoner Hastaligi" yapar, en ufak bilgileri yoktur. 4- Klimali evlerde Kombi kullanmayin diye zirvalarlar. 5- Mikro dalga firinlarin nasil calistigindan haberleri bile yoktur.Radyasyon var derler!! 6- Rontgen isinlari hakkinda hicbir bilgileri yoktur! Radyoaktif isin ile Rontgen isinlarini ayni zannederler. 7- Yuksek gerilim hatlari ile Amerika'nin gelmis-gecmis en buyuk sahtekari Liburdy adindaki sahtekarin sacmaliklarini sanki dogru imis gibi anlatirlar!! 8- Zymafluor ilacini; Fluor zararli diye yasaklatirlar! Sonucta milyonlarca cocugun disleri curur ve bunun sonucunda ek kazanclar elde ederler! 9- Gelmis gecmis en buyuk sarlatanlik olan "Sut dusmanligini" ASLA birakmazlar zira mama firmalarinin maasli memurlaridirlar! Say say bitmez!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Oca 2024 Saat 02:51 |
|
![]() |
|
Yeltun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir heves kizartmadan daha sağlıklı olduğunu düşünerek airfryer almıştım fakat bu söylentiler yüzünden tedirginlik ile kullanıyordum.
Evet hocam bildiniz bir prof maden sularında meyveli iceceklerde koruyucu olarak kullanılan sodyum benzoat in c vit ile birleşerek benzen e dönüştüğünü ve kansere neden olduğunu yazmış tesadüfen gördüm ve o günde tesadüfen oğluma içinde sodyum benzoat olan bir gıda ürününün hemen ardından c vit verince endiselenmistim yanlış bir davranışta mi bulundum diye. Maalesef ki sürekli bir korku pompalaniyor herseyden şüphe duyar olduk buralarda. SIZ IYI KI VARSINIZ 🙏🥰
Düzenleyen Yeltun - 22 Oca 2024 Saat 22:21 |
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Kesin Hasan Hüsnü erendir bı prof :))))))) lugol sahtekarligiylada uğraşıyor şu sıra hocamin dedigi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye'de BILHASSA bu Prof. lardan uzak durun!! Turkiye'de; 2 kilo kuru pasta ve 3 litre mesrubat ile
Prof. olunuyor!! Yazilarimi okuyun.. Devamli okumaniz SART, zira bu sahtekarlar her gun yeni bir sahtekarlik uyduruyorlar!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|