|
Yüzde problem kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BeyzaY ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2024 Saat 17:27 |
Hocam merhaba. Kendim için danışmak istiyorum. 30 yaşındayım. Stresli bir dönemden geçiyorum ondan mıdır bilmiyorum, yüzümde bu şekilde başladı sivilcelenme ve her sabah uyandigimda yayılıyor, bir hafta önce başladı, her sabah yenileri çıkıyor, sizce herhangi bir test hormon tahlili gerekir mi, ya da kendi haline mi birakayim, sizin önerileriniz dışında hiç bir doktora gitmek istemiyorum. Bide ilk çıkıp geçenin de kıpkırmızı izi geçmiyor. Hiçbir şey kullanmasam kendiliğinden geçer mi, napmaliyim hocam. Düzenleyen BeyzaY - 26 Oca 2024 Saat 17:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 hafta kadar, Tetra500 kapsul, gunde:2x1 alin.
(Bu ilac antibiyotik etkisi icin DEGIL, yag ifrazatini azalttigi icin verilir) Bu ilac aleyhindaki Turkce zirvalara kanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Oca 2024 Saat 19:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|