|
devit3 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elif2 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 352 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2024 Saat 13:46 |
Merhaba Kadir Bey,
Kızım 17 yaşında,güneşi sevmediği için altı ayda bir 1 ampul veririm. En son kasım ayı başında içmişti.İki gün önce tekrar baktırdım 41 çıktı.Hemen bir ampıl daha vereyimmi nisan ayınımı bekleyeyim.Yazılarınızda 50-100 arası dediğiniz için sorma ihtiyacı duydum. Teşekkür ederim,saygılar. |
|
![]() |
|
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam konu başlığı açılmışken bence sormak istedim benim oğlum 4 yaşında kan değerleri yapıldğında demir 13 çıktı doktor damla verdi 2000uı olarak kasım ayından bu yana kullandım. Kızımda 10 yaşında onunda 40 çıktı devit nasıl kullanmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D vitamin seviyesi hala dusuk. HEMEN 1 ampul simdi icirin, Mayis ayinda tekrar olcturup, bana yazin.
Demir seviyesine bakarak anemi teshis etmek, dunya'da bir tek SALAK Turk doktorlarina mahsustur! BU yas icin: Hgb:11.5g/dL ve ustu anemi YOK demektir. SAKIN Turk doktorlarina inanmayin. Ancak Hgb bu seviyenin altinda ise, Demir ilaci kullanin. Bahsettiginiz; "demir" MI??? yoksa, D vitamini mi???? O kadar karmakarisik soru soruyorsunuz ki!!!! Eger D vitamini her ikisinde de dusuk ise, her ikiside bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 icsinler ve Mayis ayinda tekrar sadece D vitamni olcturup, bana yazin. Cok okumaniz lazim. Ayrica da lutfen baskalarinin sorularina aski olmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Şub 2024 Saat 19:11 |
|
![]() |
|
Hassasanne07 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hassasanne07
Ozur dilerim ben sizin hergün ama herhün her uyeye yazdığınız seyleri okuyor tüm makalelerini eski maillerinizi bile okudum. Zaten biz anneler sizi yoruyoruz die ekstra başlık açmadım. Hani aynı konu die evet tamamen yanlış sormusum d vitamini 13 çıktı demir değil. 4 yaşta 13 anemi yok sadece d vitamini. Soru sahibindende özür dilerm
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|