Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kendim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

kendim için

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zuhalgeler Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 06 Şub 2015
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuhalgeler Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kendim için
    Gönderim Zamanı: 12 Şub 2024 Saat 08:32
Hocam iyi günler,
Geçen hafta kan ve idrar testi yaptırdım. Normal değerler dışındakileri yazdım.Müsait oldugunuzda bakabilir misiniz ve önerileriniz nedir?
yaş : 54 - kadın, boy 158 - kilo 66

 

Tahlil                    Sonuç    Sonuç Birimi       Referans Değer

Hidroksi Vitamin D 23.8                 µg/L      30 - 100

Demir (Serum)    20                         µg/dL    37 - 145

Sedimantasyon 1.saat 27              mm/sa 2 - 20

Lökosit (WBC)  <1                           HPF        5

BLD                      3+                                        Negatif

BASO%                1.3                        %            0.00 - 1.00 -

Hgb                      10.6                      g/dl       11.00 - 15.00 -

Hct                       31.7                      %            36.00 - 47.00 -

 MCV                    73                         fL           80.00 - 100.00 -

MCH                     24.4                      pg          27.00 - 34.00


teşekkür ederim.

Saygılar,

Zuhal


Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 112082
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2024 Saat 18:45
1- D vitamini dusuk! Simdi; 1 ampul Dvit3 icin, 1 ay sonra tekrar icin ve Haziran ayinda sadece D vitamini
 olcturup, bana yazin. 
2- Sinirda anemi var! Etli gidalari arttiramiyorsaniz, demir ilaci almaniz icap edebilir. 
3- Kilo fazlaniz var, harketinizi arttirin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.