|
takviyeler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meryem82 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mar 2024 Saat 20:30 |
Merhaba Hocam, 24.01.2011 doğumlu oğlum 37 kilo 162 cm boyunda... Seneye LGS'ye girecek ve etrafımdaki insanlar sürekli takviye kullanıyor. Sitikolin, Omega 3 ve B12 vitamini gibi...Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? Herkes bir yarış halinde ve biz bir takviye kullanmıyoruz ve ben yanlış mı yapıyorum acaba diye düşünmeye başladım..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119092 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu urunlerin, bu yas cocuklara HICBIR yarari olmaz! Sarlatan doktorlar tavsiye ederler!
Eskiden ninelerinizin yutturdugu; "okunmus pirinc" kadar etkilidirler!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Mar 2024 Saat 20:35 |
|
![]() |
|
kaytug ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen ben de hicbir takviyeye inanmiyorum artik.Her turlu vitamin bagisiklik destekleyici balik yagi kullandim. Sunu anladim .zerre kadar faydasi olmadi.virus girdi mi vitaminlere bakmiyor. Dogal bagisiklik olmadan olmuyor.
Düzenleyen kaytug - 10 Mar 2024 Saat 22:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119092 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|