|
Tiroid hormonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Tem 2020 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mar 2024 Saat 06:28 |
Hocam 11 haftalık hamileyim. Yıllar önce tiroidim tamamen alındı. Eutrox kullaniyorum. Gebe olduğumu öğrendiğimde endokrin doktoruna gittim. Hapimi ayarladı arttırdı biraz 6 hafta sonra gel dedi. Tekrar gittiğimde Tsh 4.3 (ref 0,34-5,6), Ft4 0,93 (ref 0,7- 1,48). Dr.gebelikte Tsh i 2,5 altında tutmamız lazim dedi. İlk 3 ay çok önemlidir dedi. Hapimi tekrar daha fazla arttırdı.
Benim.sorum şu, bu 6 haftalık süreçte bebek yeteri kadar tiroid hormonu alamadığı için sıkıntı oluşmuş mudur?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebek; "Tiroid hormonu" almiyor!
Bebek; tiroid hormonunu kendisi uretiyor! Anne TSH'i fazla olursa, bebek Tiroid hormonu AZ calisir! O yuzden sizin Tiroid seviyenizin kontrolu sart.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|