|
Sistit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muzkaviy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2019 Konum: istanbul turkiy Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2024 Saat 11:24 |
Kadir hocam kendim için danışmak istedim size.(37 yaşında bayan) İki gündür idrarın son damlasında fazlaca sancı, sık idrara çıkma, üşüme vb sıkıntılar yaşıyorum. İdrarın son damlası pembe kan oluyor artık. Eskiden sık idrar yolu enfeksiyonu oldugum için tanıdık bir durum, şimdi sancımı kesmek için ürispas içiyorum. Bir de evde cranberry 500 mg tablet var, açılmamış.
Acaba bununla iyileşme ihtimalim var mı, antibiyotik yazdırmak hiç istemiyorum, tavsiyenizi rica ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119032 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
IYE olabilir, sadece BactrimFort tablet, gunde:2x1, 10 gun kullanin.
Cranberry koruyucu olarak ise yarar. Tedavi edebilmesi her zaman mumkun degildir!
|
|
![]() |
|
muzkaviy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2019 Konum: istanbul turkiy Durum: Aktif Değil Puanlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam,
geçirilmiş kalp krizi hikayem var, alerjikte bi bünyem var. Bactrim riskli bir ilaçmıdır ? Bir de evde amoklavin var, o idrar yolları için işe yarar mı? Şimdiden teşekkürler cevabınız için.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119032 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Degildir. Esasinda, koken olarak, antibiyotik bile degildir, Sulfamid turevidir.
Sulfamidler, Antibiyotikler gibi canli varliklar degil, kimyasal maddedirler. Bactrim'in %100'u idrarla atildigi icin, Amoklavin veya bazi antibiyotikler gibi yarisi Karacigerden atilmazlar!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|