Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - WBC yüksekliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

WBC yüksekliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mstfmmm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 31
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mstfmmm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: WBC yüksekliği
    Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 16:00
Merhaba doktor bey dün oğlumu hapşuruk ve hafif ateş ile doktora götürdüm (13aylık) kan tahlili yapıldı WBC 13 çıktı 2 ay önce de aynı çıkmış doktor hemotoloji bölümüne götürmem gerektiriğini söyledi . Ama ben size danışmadan birşey yapmak istemedim Türkiye'deki araştırma hastaneleri bebekleri resmen denek gibi kullanıyorlar sürekli kan alınıyor. Birde benim aklıma takılan çocuk hasta olduğu için doktora götürüyoruz ve hasta olunca WBC yükselir zaten  . E iki ay önce de hasta olmuşki götürdüm ama yinede anlatamadım derdimi. Tahlil sonuçlarını buraya bırakıyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118945
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 19:52
O doktor, bildigin salagin teki!!! Daha cocuklardaki WBC degerlerinden haberi YOK!
13 aylik bir cocukta, WBC: 6.0-17.0 araligindadir! 
Siz bu salaklarin lafi ile is yapiyor ve ilaclar veriyorsaniz, vay halinize!  
Genellikle bu gibi doktorlar ile pust laboratuvarlar ortaklasa calisirlar! 
- Doktor anlasmali oldugu laboratuvara haybeden hasta gonderir.
- Laboratuvarda bu iyilige karsilik olarak; cocuk kan degerleri yanina, "Eriskin Referans Araliklari" yazarak
doktora, "geri-pasi" gonderir.
- Doktor da, bu sonuclari bahane gosterip, Allah ne verdi ise, hasta ailesine DAYAR! 
- Aile cok vidi-vidi ederse de, hemen Hematoloji'ye postalar! 
Merak etmeyin, sakin Hematolojiye filan da gitmeyin, cocukta bir kan hastaligi filan YOK! 
Sizi dolandiracaklar!
Yukarı Dön
Mstfmmm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 31
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mstfmmm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 21:47
Çok teşekkür ederim inanın çok sorgulayan bir anneyim. Ben doktora dedimki doktor bey WBC değeri virütik durumlarda yükselir zaten e bende hep hastayken getiriyorum yüksek olması normal değilmi dedim. Yüzüme bakmadan elime kağıtları verdi tek kelime etmedi 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118945
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2024 Saat 02:31
Virutik durumlarda DUSER! Bakteriel hastaliklarda yukselir!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.