|
kesilmeyen öksürük ve akciğerde bulut |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
grill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2024 Saat 19:59 |
merhaba hocam.
11 yaşında 35 kg 142 boyunda kızımın 2 haftadır kesilmeyen öksürüğü vardı. bazen kuvvetli oluyordu. öksürük dışında ateş kusma ishal yoktu. son zamanlarda iştah kaybı ve halsizlik vardı. özel hastaneye gittik. röntgen çekildi. sol akciğerde bulutumsu bir görüntü vardı. yatıralım dediler ama ben istemedim. budenosin ve ventosal verdi nebülizatörle kullanılmasını istedi. bunun dışında iburamin cold, klamer oral süspansiyon ve klavunat es oral süspansiyon verdi. bu kadar ilaç fazla mı diye size sormak istedim. cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. röntgen görüntüsü henüz e nabıza düşmedi o yüzden ekleyemedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuzaga dustunuz!!!!
Turk doktorari ASLA Grip teshis etmezler!! Dunya'da bir tek Turk doktorlari, oksurugu olan bir hastaya; Astim ilaclari, Antibiyotikleri(hem de cift olarak) ve olmazsa olmaz, KORTIZON beraber verirler!1 Bu tedavi; "Sahtekarligin 2. Safha" ilaclaridir. Sagladiklari sahte iyilik hali ile sizleri kandirirlar! Antibiyotikler sayesinde, koruyucu(Probiyotik) bakterileri yok ederler! Ventolin sayesinde, vucudun akcigerleri korumak maksadi ile daralttigi bronslari genisletir ve mikroplarin daha arahat akcigerlere inmesini saglarlar! VE Kortizon sayesinde, vucudun tum bu olumsuzluklara karsi olusacak tepilerini baskilarlar! 7-10 gun arasinda, vucut artik bunlari kaldiramaz ve anormal tepki verir, cocuk bir gece acilen ambulans ile Hastaneye kaldirilir, orada da; "Sahtekarligin 3. Safhasi" uygulanir, aile havasini alir ve bu doktorlara sukran duyar! Sizi gozlerine kestirmisler.. Bugun olmazsa, 10gun sonra hastaneye yatirmaya niyet etmisler. SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Sadece benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin! Bu arada da; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi, Forum kismindan okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Mar 2024 Saat 23:55 |
|
![]() |
|
grill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 May 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim Kadir bey, çocuk için bu kadar ilaç fazla gelmişti bana da.
hemen okuyorum yazılarınızı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|