|
Isitme kaybi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Btl ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nis 2024 Saat 13:40 |
Hocam meraba oğlum 3,5 yasinda yaklaşık 3 hafta önce ates oksuruk burun akintisi kulak ağrısı geçirdi uzun sürdü ilac kullanmadım hiç iliadin kullandım sadece şimdi şikayetleri kalmadı ama kısık sesle konuştuğumuzu anlamıyor bağırarak konuştuğumuzda anlayabliyor sürekli ne dedin anlamıyorum duymadim diyor önceki yazılar da dediginiz gibi iliadin başladım bugün ama endişeliyim de kulaklarına bisey mi oldu o süreçte diye KBB goturmeli miyim kualginin içi hafif kirli gibi dis kısmını temizliyorum ama iç kısmına karışmıyorum içi kirli olduğundan da olabilir mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic Iliadin bile kullanmasaniz, gene duzelir, sadece biraz zaman alir!
Turk doktor palavralarina kanmayin. Sagirlik yapan sebepler: 1- Kulak damlalari kullanmak! 2- Atesli iken, Genta gibi antibiyotik igneleri kullanmak! 3- HiB asilarini yaptirmamak!
|
|
![]() |
|
Btl ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bütün aşılarını yaptırdım menenjit asisi ni bir tek yaptirmadim yaptırmalı miyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devletin karsilamadiklari (simdilik) gereksiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|