|
Kabakulak mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 May 2024 Saat 22:11 |
Hocam kızım 9 yaşında.Dün çenesinin altını ve boynunun dokununca ağrıdığını söyledi.Okuldan geldi yüzünün bir tarafı şişmişti.Ateşi 38 dereceyi.Şuan pek ateşi yok.Hemen dr a götürdüm dr eline 1 cm civarında lenf bezi geldiğini yeni olduğu için çevre dokuyu şaşırdığını söyledi.Bogazı çok kızarik dedi ve antibiyotik verdi.Ben çıkmadan önce yazılarınızdan 1 kaşık limon suyu verdim ağrı acıma olmadı dedi.Hocam kabakulak mi lenf bezimi ben pek emin olamadım.Dokununca ağrıyor diyor.Hocam siz ne düşünürsünüz.
![]() |
|
![]() |
|
durutrl ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118946 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik gerekmiyor.
Lenf bezi DEGIL. Ya uzun sure jiklet cignedi, yad sert bir seyler yedi, kendiligunden duzelir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|