|
Tavuk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Doğa ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2024 Saat 18:06 |
Hocam bozuk tavuk nasıl anlaşılır? 2 hafta önce buzluğa son kullanma tarihine 2 gün kalan bi tavuk baget attım bugün çıkarınca bi değişik kokuyordu balık gibi buzlukta balık da vardı ona da bağladım ama hafif bir koku idi. Onla güzel bi haşlama yaptım yedim ama içim hiç rahat değil. Bozulmuş tavuk çok ağır ve ekşi mi kokar hiç ekşi kokusu almadım daha önce hiç bozulmuş tavuğa rastlamadığım için bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119037 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pişirildikten sonra yenenlerde, bakteri zehirlenmesi olmaz! Tadı değişik gelebilir.
Ancak, bozulmaya sebep olan bakteri "toksin" salgılayan cinsten olacak, ve ısıya da dayanıklı olacak o zaman rahatsızlık verebilir. Bunu da ancak hasta olduğunuzda anlarsınız. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|