|
Kahverengi lekeler hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Derinsu001 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derinsu001
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 May 2024 Saat 14:09 |
Hocam merhaba kızım 34 aylık 7 aylıkken ilk ateşli havalesini gecirdi daha sonra 4 kez daha belli aralıklarla ateşli havale geçirdi , eeg ne tomografi çekildi hepsi temiz çıktı sonrasında ben sol tarafında sırtında alt kısmında bir kahverengi leke fark ettim yaklaşık 2 cm genişliğinde aynı lekeden daha küçük lekeler de farkettim bacaklarında ve karnının üzerinde mercimek taneleri kadar yaklaşik 7 tane var hocam havale öyküsü de olduğu için doktor takip edelim artarsa suphelenelim dedi nf1 diye bir hastalıktan bahsetti ,şuan 34 aylık bugün bir kaç tane daha mercimek kadar kahverengi leke daha çıktığını fark ettim , genel gelişimi çok iyi hocam yaşıtlarından daha iyi konusup anlıyor gelişimsel problemimiz yok sükür ama bu lekeler arttı hocam ne önerirsiniz çocuk mitolojiye basvurmali miyiz ? Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Derinsu001 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derinsu001
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
kaytug ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar . Benim 3 yasindaki oglumda da bu lekelerin aynısından var.2 tane.dogustan..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derinsu001
Merhaba,öyle mi ? Umarım korkulacak birşey değildir
|
|
![]() |
|
kaytug ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktora sormuştum. Korkulcak birşey değil normal dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Doğru demiş.
Bunlarla hasta ailelerini korkutan PUŞTLARA kanmayın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Derinsu001
Çok teşekkür ederim ikinize de
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|