|
Kedi tırmaladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
frd ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haz 2024 Saat 17:48 |
Merhaba Doktor Bey. Kocaeli' nde Sevindikli tarafında köyde evimiz var. Kendi baktığımız bir kedi ve yavruları var. Kuduz aşıları yok. Ortalıkta oynuyorlar. Annesini emip duruyor.Yavru olan dün otururken üzerime atladı ve tırnakları battı. 4 tane küçük yara izi var. Kimilerinden kan geldi. Hemen kolonya sürdüm sadece. Artık üzerinden bir gün geçti. Sabunla yıkamadım ama.
1. Ne yapmalıyım kuduz aşısı olayım mı? 2. . "Kuduz tasiyan bir kedi, gunduz vakti ortalikta dolasip, oyun oynamaz.." demişsiniz. Kuduz belirtileri göstermeyip taşıyıcı olabilir mi? Yani belki yeni ısırılıp daha kuduz belirtileri ortaya çıkmamış olabilir mi? Ozaman da ortalıkta gezinir mi?
Düzenleyen frd - 21 Haz 2024 Saat 20:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öyle, "taşıyıcılık" diye bir şey yok!!
Kimden duydu isenız, iyi zırvalamış.
|
|
![]() |
|
frd ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki kuduz aşısı olmama gerek var mı Doktor Bey. Çok tedirgin oldum. Lütfen yardımcı olun.
Düzenleyen frd - 21 Haz 2024 Saat 22:19 |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazilarimi okuyun. Akliniza uymuyorsa, asi olun!!
|
|
![]() |
|
Özür dileyerek tekrar yazıyorum. Makalenizi ve yazılarınızı okudum Doktor Bey. Hayvan kuluçka dönemindeyken ve ya klinik semptomların ortaya çıkmasından önceki dönemdeyken kuduz bulaştırmasıyla ilgili bir yazı göremedim. Bu konuyu merak ettim Doktor Bey. Bununla ilgili bir bilgi yok mu acaba? Sizin görüşleriniz benim için önemli.
Düzenleyen frd - 22 Haz 2024 Saat 16:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|