|
Kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
moon ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 13:02 |
Kadir Hocam 40 yaşında 55 kilo kadınım.Geçen haftadan beri boğaz ağrım ve inanılmaz derecede vücut ağrım vardi fakat ateşim 37lerdeydi.2 gün önce ateşimde çıkmaya başladı 38.5lardaydi hep vücut agrisina dayanamadigim icin parol aldim.Üstüne bide böbreğimde taş var zaten bu süreçte boğazımdan dolayı suyu bile çok az tükettim böbrek ağrısı ve idrarda kan görülmeye başladı.Dün akşam acile gittim tahlil yapıldı augmentin1000 piyoloseptyl 100 butopan 10 ve tek içimlik idrar yolu için bir toz yazdı.Augmentine wbc 12 olduğu için başladım ama idrarda nitrit negatif diye piyeloseptyl başlamadım.Siz nitrit negatifse kullanmayin diyorsunuz diye ama böbrekle alakalı enfeksiyonlardada nitrite dikkat etmemiz gereklimidir?Birde hgb düşük tokluk glukoz yüksek çıkmış.Hastalığım etkilemiş midir?Teşekkür ederim.
Düzenleyen moon - 28 Haz 2024 Saat 20:28 |
|
![]() |
|
moon ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Dahiliye doktoruna danışın.
Aneminiz var. İYE:Yok. Muhtemelen taş, idrar yolunda kanama yapmış.
|
|
![]() |
|
Kadir hocam ilk defa bu şekilde çıkıyor sonuç.Hamileliklerimde bile düşmemişti referans değerinin altina.Hastalik etki etmiş olamaz mi?Piyoleseptly başlamayayim o zaman dimi hocam.
Düzenleyen moon - 28 Haz 2024 Saat 20:51 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İYE:YOK!! Nesini anlamadınız?
Avuç içi ve dudaklarda solukluk yoksa, yanlış ölçülmüş olabilir, Hastane dışı, ÖZEL bir laboratuvarda sadece Kan sayımı yaptırıp bana yazın. |
|
![]() |
|
Tamam hocam kızmayın yada kızın yeterki siz kızın ben sizi takip etmesem yillardir okumasam o ilaca coktan baslamistim bile ama öğrenemediğimiz çok şey var sizden duymak rahatlatıyor.Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|