|
Uyurken ağız köpürmesi 4 yaş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayşe Çalık ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2024 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayşe Çalık
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haz 2024 Saat 01:08 |
Merhaba hocam. 4 yaş kızım sinüzit teşhisi konuldu ve sık sık burun temizleme yapıyorum. Size dün yazmıştım detaylı olarak. Gece uyurken horlama terleme geniz akıntısı var. Bu gece de ağız köpürmesi oldu yoğundu köpük su gibi değildi resmi ekliyorum endiselenmeli miyim nasıl bir yol izlemem lazım. Bu akşam da birden bire sesi kısıldı. Boğaz enfeksiyonu geçirmişti geçen haftalarda. https://hizliresim.com/gshvozq
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"köpürme"; ağzı açık uyuduğu için oluyor. Hiç bir önemi yoktur.
Dili pembe ise, Grip geçiriyor demektir. Türk doktorları ASLA Grip teşhis etmezler!!! BU yaşta, hadi diyelim, Sinüzit oldu, öncelikle baş ağrıları olur. Olduğunda da, sadece İliadin damla yeterlidir. İliadin ile Sinüs ağızları açılınca herşey düzelir. 5 gün sırt üstü yatar durumda baş aşağı sarkar durumda, günde 2 defa 2'şer damla her iki burun deliklerine damlatın ve 1-2 dakika bekletin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|