|
İsilik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mine ezgin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mine ezgin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Tem 2024 Saat 17:41 |
Hocam merhabalar 13 aylık bebeğimin son 4 gündür vücudunda ufak ufak kızarıklıklar oluştu her gün giderek arttı. İsilik olabileceğini düşündüm çünkü inanılmaz sıcak, şu an İzmirde hava 41-42 derece.Son durumu resimle iletiyorum sizlere. Hametanın iyi gelebileceğini osöylüyorlar fakat size sormak istedim ne yapmalıyım, ne iyi gelir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🙏
Fotoğrafı bu şekilde iletebiliyorum.
Düzenleyen Mine ezgin - 23 Tem 2024 Saat 17:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hametan, sadece "yara kremi" dir. İsiliğe, pişiğe iyi gelmez.
Serin tutun, ev cok sıcak oluyorsa, salona bir naylon örtü serin, bir leğen suyun içine oturtun.
|
|
![]() |
|
Mine ezgin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mine ezgin
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyumadığı saatler dışında hep de suyun içine sokmaya çalışıyorum aslında. Teşekkür ederim hocam 🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|