|
Sırtta döküntü ve ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
İlkerdeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2024 Saat 11:19 |
Kadir bey merhabalar
3.5 yaşındaki oğlumun sırtında 2 gün önce döküntüler çıktı. Dün gece de ateşlendi.döküntü ve ateş in bir bağlantısı var mıdır?dün akşam 19:00 da uyudu 14 saattir 5 dakika aralıklarla uyanarak genel olarak uyuyor.şehir dışında tatilde olduğumuz için de acil bir durum gelişirse diye endişeliym açıkcası.sizinle büyüttüğüm için genel hali yorgun görününce yazayım istedim. Nasıl bir tedavi başlayalım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
????
Ateş kaç oldu??? Döküntü resmi gönderin.
|
|
![]() |
|
İlkerdeniz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
Hocam gece 39 dan çok zor indi.
Ancak bu öğlen düştü şuan 37. Endişem gözünü açamaması nerdeyse 24 saattir uyuyor. 10 dakika kalkıp geri yatıyor.döküntü fotoğrafını telefondan kopyalıyorum umarım net gelir. Sizden dönüş almadan bişey yapmak istemiyorum hocam hele ki bilmediğim yerde.Bodrum dayız ve endişe içindeyim açıkcası. Linke ekledim fotoğrafı Düzenleyen İlkerdeniz - 29 Ağu 2024 Saat 18:59 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
Düzenleyen İlkerdeniz - 29 Ağu 2024 Saat 17:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Döküntü; İsilik! Serin tutun, her gün ılık duş yapsın.
Dili pembe ise, Grip geçiriyordur. Bugünden geriye cevaplarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
Çok teşekkürler hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İlkerdeniz
Kadir hocam tekrar merhabalar.
Dün de yazmıştım.bugün bir anda kusma başladı. Ateşi yok.kusma ile ilgili yazılarınızı okudum ancak kusma ile birlikte ateş çıkarsa ne yapalım?şuan kusarak atmasını bekliyoruz değil mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir şey yapmayın.
Arkadan ishal gelebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|