Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tükendimm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tükendimm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guldenergin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 206
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Guldenergin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tükendimm
    Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2024 Saat 21:27
Hocam 4 yaş 19 kilo kız çocuğu 30 haftalık prematüre doğdu 10 aylık yürüdü erken konuştu son 1 yıldır aşırı agresif sinirli hırçın sabırsız ağlama krizleri yaşıyor hayır dediğimi evet olarak algılıyor odaklanma.sorunu var oyunlardan çabuk sıkılıyor yaşıtları ile değil yetişkinler ile sohbet edip oynamak istiyor istediği olmayınca  kendine ve çevresine zarar veriyor elindekileri fırlatıyor saçları çekiyor ısırıyor karşı taraf cvp verirse dahada hırslanıyor kızıp ceza veriyorum hiç bi etkisi yok istediklerimi yapmazsan balkondan aşağı atlarim diye tehdit ediyor tek çocuk evde başka yetişkin yok bir çok kisi kızımın tavırlarından dolayı bize karşı mesafeliler 15 saat ayakta... uyumayı sevmiyor uykuya geç dalıyor yırtılır tarzda uzun çıglıklar atıyor ne yapalım hocam pskolokmu pedagog mu yada bi takviye fln mi bilemedim nasıl bir yol izleyelim napalm hangisi ile görüşelim ilaç verirlerse kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum lütfen bi yol gösterin..

Düzenleyen Guldenergin - 04 Eyl 2024 Saat 21:29
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 116052
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2024 Saat 08:21
Premetüre doğmasına rağman; 3.5 kilo fazlası var.
Bu durumu için; bir Psikiyatrist ile görüşün. 
Bu arada; İş Bankası yayınlarından, Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu'nun "Çocuk Ruh Sağlığı" kitabini okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.