Tükendimm |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guldenergin
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2024 Saat 21:27 |
Hocam 4 yaş 19 kilo kız çocuğu 30 haftalık prematüre doğdu 10 aylık yürüdü erken konuştu son 1 yıldır aşırı agresif sinirli hırçın sabırsız ağlama krizleri yaşıyor hayır dediğimi evet olarak algılıyor odaklanma.sorunu var oyunlardan çabuk sıkılıyor yaşıtları ile değil yetişkinler ile sohbet edip oynamak istiyor istediği olmayınca kendine ve çevresine zarar veriyor elindekileri fırlatıyor saçları çekiyor ısırıyor karşı taraf cvp verirse dahada hırslanıyor kızıp ceza veriyorum hiç bi etkisi yok istediklerimi yapmazsan balkondan aşağı atlarim diye tehdit ediyor tek çocuk evde başka yetişkin yok bir çok kisi kızımın tavırlarından dolayı bize karşı mesafeliler 15 saat ayakta... uyumayı sevmiyor uykuya geç dalıyor yırtılır tarzda uzun çıglıklar atıyor ne yapalım hocam pskolokmu pedagog mu yada bi takviye fln mi bilemedim nasıl bir yol izleyelim napalm hangisi ile görüşelim ilaç verirlerse kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum lütfen bi yol gösterin..
Düzenleyen Guldenergin - 04 Eyl 2024 Saat 21:29 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116052 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Premetüre doğmasına rağman; 3.5 kilo fazlası var.
Bu durumu için; bir Psikiyatrist ile görüşün. Bu arada; İş Bankası yayınlarından, Prof. Dr. Atalay Yörükoğlu'nun "Çocuk Ruh Sağlığı" kitabini okuyun.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|