D vitamini - mastositoz |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ercan52
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 367 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2024 Saat 01:34 |
Sevgili hocam merhabalar,
Oğlum 5 yaşına girecek 2 ay sonra şu an 20 kg 2 ay önce kan tahlili yaptırmıştık d vitamini 28 çıkmıştı. Son zamanlarda gece terlemeleri çarşafı ıslatacak kadar çok oldu. Geçmiş yazılarınızı okudum ve devit ampul vermek istiyorum fakat müsaadenizle bir sorum olacak, Hocam oğlum mastositoz hastası çok şükür bugüne kadar bir atak, alerjik bir durum geçirmedik ve lekeleri de geçmeye başladı. Sizinle bu konuyla ilgili konuştuğumuzda her ilacı vermeyin demiştiniz. Bu devit3 ampulü oğluma rahatlıkla verebilir miyim hocam? Herhangi bir yan etki yaparmı veya dokunurmu acaba. Bugüne kadar da hep günlük sprey verdik hiç ampul vermedik bu yüzden size sormak istedim. Mastositoz hastası bir çocuğa devit 3 ampul dokunur mu ?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116052 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Çocukluk çağında başlayan Masositosisler, sistemik etki yapmazlar ve ergenliğe kadar kaybolurlar!
Gördüğünüz gibi, damlaların 3 kuruşluk faydaları olmadı! Bu yüzden Türk doktorlarının sinirleri bu günlerde çok bozuk! Devamlı D vitamininin alt seviyesini kasten düşürüp duruyorlar! En son; 6.6 yı bile normal sayan Laboratuvar gördüm!( Küçül, küçül de cebime gir!!) Bu sayede artık Türkiye'de D vitamini eksliği olan kimse kalmadı!! Mucize!!! Bir ay ara ile 2 ampul içirin. Aralık ayında tekrar ölçüm yaptırıp, bana yazın. BU doz bile yetmeyebilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Eyl 2024 Saat 08:55 |
|
Ercan52
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 06 Mar 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 367 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çok teşekkür ederim sayın hocam 🙏
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|