Petesi mi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Yeltun
Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Sayın hocam selamlar değerli vaktinizi de almak istemedim aslında ama daha önce petesi olabilir mi diye sormuştum pire den suphelenmistiniz.
Size ilk sorduğumdaki resim de 1 tane nokta halindeydi Şimdi minik noktalar halinde bu şekilde tekrar olusmusken farklı bir görsel paylaşmak istedim. Bu hali ile de pire den mi suphelenirsiniz yoksa farklı bir cilt sorunumu acaba bu nedenle tekrar sormak istedim.sabah yoktu birkac saat sonra oluştu ve 2 gune kadar da soluyor.1 gün 2 gün bazen rastlamiyorum 3.gun tekrar farklı yerde görüyorum özellikle kolda..bacakta uzun süredir görmedim. Bu durum da yaklaşık 1 1,5 aydır böyle devam ediyor. Kimi zamanda resimdeki gibi sadece 1 tane biraz daha belirgin oluyor kimi zaman böyle minik minik bir arada oluşuyor. Resime göre son düşüncenizi merak ettim hocam.
Düzenleyen Yeltun - 01 Eki 2024 Saat 16:30 |
|
Yeltun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Yeltun
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
https://hizliresim.com/4qkk3cs
Hocam ayrı ayrı 2 resim paylaştım tek seferde yuklenmedi kusura bakmayın lütfen. Trombositlerle ilgili olsa giderek artar demiştiniz. Yani biri gecmeden diğerinin çıkıp uzun süre kalması halinde mi trombosit şüphesi yaratir hocam. Benim suanki durumum da çıkanlar sönüyor farklı yerden farklı gunde tekrar oluşuyor. Kimi gunde hiç oluşmuyor.
Düzenleyen Yeltun - 01 Eki 2024 Saat 13:52 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116413 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bunlar "peteşi" veya bir başka kan hastalığıan ait değiller.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|